Berlin den kardeş Belediye başkanı ve 10 kişilik bir heyet mersine geldi
Berlin den kardeş Belediye başkanı ve 10 kişilik bir heyet mersine geldiMezitli Belediyesi’nin bu yıl 4’ncüsünü düzenlediği ‘Soli Güneş Festivali’ İspanyol Flamenko Dans Topluluğu’nun gösterisi ve ünlü sanatçı Zülfü Livaneli konseriyle sona erdi. Festivalin son gününde Kardeş Kent Almanya Berlin, Tempelhof Schöneberg Belediye Başkanı Angelika Schöttler, Bölge Parlamento Başkanı Petra Dittmeyer ve belediye meclis üyeleri Mezitli Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Belediye başkanlık makamını ve meclis salonunu gezen konuklara belediye çalışmaları hakkında bilgi verildi. Daha sonra Mersin Berlin Dostluk Derneği ve Berlin Mersin Dostluk Derneği, Başkanları Adil Alaybeyoğlu, Rudi Blom ve dernek üyeleri. Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım eşi Mualla Yıldırım, Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Yalçın, Enver Küçükalıç, belediye meclis üyeleri, birim müdürleriyle, kardeş kent Almanya Berlin, Tempelhof Schöneberg Belediye Başkanı Angelika Schöttler, Bölge Parlamento Başkanı Petra Dittmeyer ve belediye meclis üyeleri Mezitli Belediyesi’nin düzenlediği tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldiler. Toplantıdan sonra festival alanına geçen konuklar festival coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadılar. Sahnede yaklaşık bir buçuk saat kalan topluluk muhteşem gösterisiyle izleyicileri büyüledi. Flamenko Dans Topluluğu’nun ardından sahneye çıkan Zülfü Livaneli Kardeşin Duymaz’, ‘Karlı Kayın Ormanı’, ‘Güneş Topla Benim İçin’, ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, ‘Leylim Ley, gibi birbirinden güzel şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranıyla seslendirerek dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Harika! Harika! 100% [2 Oylar]
Çok İyi Çok İyi 0% [Oylanmamış]